AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmekle bal yemek

Kahve falında ekmekle bal yemek

Kahve falında ekmekle bal yemek koltuğunun da yükseleceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ekmekle bal yemek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan veya tartışmaya dönebilecek diyaloglardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında ekmek bal yemek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında ekmeğe bal sürüp yemek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında yağlı ballı ekmek yemek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek üstü bal yemek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine alamet eder.

Kahve falında balı ekmekle yemek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına yorulur.

Kahve falında ballı tereyağlı ekmek yemek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, hafif ve iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmekle bal yemek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine delalettir.

Kahve falında bal ekmek yemek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir