AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeğe bal sürüp yemek

Kahve falında ekmeğe bal sürüp yemek

Kahve falında ekmeğe bal sürüp yemek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe bal sürüp yemek gördüyseniz:

  • Sırlarınız açığa çıkabilir ya da sırlarınızı paylaştığınız kişiler sizde huzursuzluk yaratabilir.

Kahve falında ekmeğe bal sürüp yemek keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, rahat bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmek bal yemek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında balı ekmekle yemek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bal ekmek yemek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ballı kaymaklı ekmek yemek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına işarettir.

Kahve falında ekmekle bal yemek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına delalettir.

Kahve falında ekmek ve bal yemek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında ekmek arası bal yemek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir