AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayarak banyo yapmak

Kahve falında ağlayarak banyo yapmak

Kahve falında ağlayarak banyo yapmak bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayarak banyo yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal yüzleşmeler sizi yavaşlatabilir.

Kahve falında ağlayarak banyo yapmak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında iki kişi banyo yapmak çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, verilen emeklerin heba olacağına delalettir.

Kahve falında banyoya büyük abdestini yapmak başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gece banyo yapmak düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyafetleriyle banyo yapmak kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, bolluk içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birisiyle banyo yapmak ticaretin önünün açılacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına inanılır.

Kahve falında kirli suyla banyo yapmak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında banyo yapmak yıkanmak çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir