AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkonda yemek yemek

Kahve falında balkonda yemek yemek

Kahve falında balkonda yemek yemek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında balkonda yemek yemek gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi, ödemeleri veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında balkonda yemek yemek güzel günlerin kapıda olacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına inanılır.

Kahve falında balkonda yemek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına delalettir.

Kahve falında balkonda banyo yapmak hane halkı ile tartışma yaşayacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında balkonda asılı halı görmek ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında balkonda durmak şansının yaver gideceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kedinin balkondan atladığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına delalettir.

Kahve falında balkon duvarının yıkıldığını görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkonda sevgili görmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir