AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan düşen çoçuk görmek

Kahve falında balkondan düşen çoçuk görmek

Kahve falında balkondan düşen çoçuk görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, büyük zararlara uğrayacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, zamanının boşa gideceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine yorulur.

Kahve falında balkondan düşen çoçuk gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, yaşadığınız yeri, sosyal yaşamınızı veya ailenizi ilgilendiren konularda ilginç gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında balkondan düşeni görmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, para yatıracağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının balkondan düştüğünü görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun balkondan düştüğünü görmek gözünü en yukarılara dikeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine işarettir.

Kahve falında bir bebeğin balkondan düştüğünü görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını balkondan düştüğünü görmek huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının balkondan düştüğünü görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşin balkondan düştüğünü görmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine delalet eder.

Kahve falında annenin balkondan düştüğünü görmek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir