AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkonda insan görmek

Kahve falında balkonda insan görmek

Kahve falında balkonda insan görmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, üzeceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balkonda insan gördüyseniz:

  • Pervasız tutumunuz yüzünden ilişkiniz açışa çıkabilir.

Kahve falında balkondan insan atmak o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkonda insan görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına yorulur.

Kahve falında balkonda insanlar görmek büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin balkondan düşüp öldüğünü görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında balkonda yıkanmak düzenli bir işe kavuşulacağına, patron koltuğunda oturacağına işaret eder.

Kahve falında balkondan bakan birini görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine inanılır.

Kahve falında balkon kapısını kapatmak o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balkonda banyo yaptığını görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir