AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkonda su görmek

Kahve falında balkonda su görmek

Kahve falında balkonda su görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkonda su gördüyseniz:

  • Değişime sıcak bakmanızda fayda var.

Kahve falında balkondan su dökmek ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, işlerin açılacağına işaret eder.

Kahve falında suyla balkon yıkamak iş sahibi olacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında balkonda su görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında balkondan düşeceğini görmek evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına delalettir.

Kahve falında balkonda eski sevgiliyi görmek hayattan yana her istediğini elde edeceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına işaret eder.

Kahve falında balkondan aşağıya bakmak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun balkon görmek işindeki verimliliğinin artacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında balkonda uyuduğunu görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir