AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyla balkon yıkamak

Kahve falında suyla balkon yıkamak

Kahve falında suyla balkon yıkamak daha fazla gelir sahibi olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, hayır dualarına nail olacağına yorulur.

Kahve falında suyla balkon yıkamak gördüyseniz:

  • Mutlu olmak istiyorsanız, ilk önce siz bir adım atmalısınız.

Kahve falında suyla balkon yıkamak başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine inanılır.

Kahve falında balkonu yıkamak söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, her şeyin sarpa saracağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin balkonunu yıkamak zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında balkonda halı yıkamak bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla balkon yıkamak çok kötü günler geçireceğine, sıkıntıya düşüreceğine işarettir.

Kahve falında evinin balkonunu yıkamak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında kirli balkon yıkamak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkon yıkamak bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir