AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda kauçuk görmek

Kahve falında saksıda kauçuk görmek

Kahve falında saksıda kauçuk görmek ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, isabetli kararlar alacağına, maddi gücünün katlanacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında saksıda kauçuk gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgiler duygusal anlamda sizi yorabilir.

Kahve falında saksıda kauçuk görmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kauçuk ağacı görmek çok büyük bir işe girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında kauçuk çiçeği görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek alamet eder.

Kahve falında kauçuk yaprağı görmek çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında kauçuk bitkisi görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kauçuk görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında saksıda süs biberi görmek hayatının zorlaşacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında saksı kırmak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, ev sahibi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir