AnaSayfa / Genel / Kahve falında bitkisel ot görmek

Kahve falında bitkisel ot görmek

Kahve falında bitkisel ot görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında bitkisel ot gördüyseniz:

  • Duygusal konuları başka bir tarafta tutmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında bitkisel ot görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine yorulur.

Kahve falında bitkisel hayata girmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bitkisel çay içmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bitkisel ilaç görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bitkisel yağ görmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, dualarının karşılığını göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bitkisel çay görmek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını otururken görmek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına işaret eder.

Kahve falında otlayan koyun görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir