AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir balkonda olmak

Kahve falında yüksek bir balkonda olmak

Kahve falında yüksek bir balkonda olmak tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine delalettir.

Kahve falında yüksek bir balkonda olmak gördüyseniz:

  • İşinizde ya da aşk hayatınızda veya ikisinde birden sevindirici gelişmeler olabilir.

Kahve falında yüksek bir balkondan bakmak işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir balkonda olmak zengin bir hayat süreceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir balkonda olduğunu görmek eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir balkon görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, kazancının yerine gelmesine işarettir.

Kahve falında yüksek bir balkonda oturmak kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek balkon görmek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, eksiklerinin farkına varacağına alamet eder.

Kahve falında kendini yüksek balkonda görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, kendisini işine vereceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek balkonda durmak kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, rahat bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir