AnaSayfa / Genel / Kahve falında çayın içinde saç görmek

Kahve falında çayın içinde saç görmek

Kahve falında çayın içinde saç görmek falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine inanılır.

Kahve falında çayın içinde saç gördüyseniz:

  • Hiç kimse sizi belli konuşmaları belli ses tonunda yapmaktan alıkoyamayabilir.

Kahve falında çayın içinde saç görmek çirkin amellere, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında bardağın içinde çay görmek çok üzüleceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bardak içinde çay görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çayın içinde balık görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çayın içinde kurt görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çayın içinde böcek görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, bilgiyle donanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çayın içinde sinek görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçının içinde bit görmek verimli olacak işler yapacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir