AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapse girmekten korkmak

Kahve falında hapse girmekten korkmak

Kahve falında hapse girmekten korkmak bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hapse girmekten korkmak gördüyseniz:

  • Başlangıcından itibaren kıyafetine kadar, katılmak istediğiniz bir macerayı destekleyen kişiler olabilir veya bilgeliğinizi ya da zekanızı takdir edebilirler.

Kahve falında hapse girmekten korkmak ahlakından vazgeçmeyeceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında haksız yere hapse girmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında adam öldürüp hapse girmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında birini öldürmek ve hapse girmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında hapse girmek ve çıkmak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında hapse girmek ve ağlamak rızkından ve gelirinden olacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının hapse girmek zorluklarının son bulacağına, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin hapse girmek geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir