AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkonda bebek görmek

Kahve falında balkonda bebek görmek

Kahve falında balkonda bebek görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına işaret eder.

Kahve falında balkonda bebek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi içerikli ilişkileriniz stresi yenmenize yardım edebilir.

Kahve falında bebeğin balkondan düştüğünü görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına inanılır.

Kahve falında balkondan düşen bebeği tutmak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına delalettir.

Kahve falında balkondan düşen bebeği kurtarmak kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında balkondan bebek düşürmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeği balkondan atmak kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında bebeği balkondan düşürmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına alamet eder.

Kahve falında balkondan bebek düştüğünü görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında balkonda bebek görmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir