AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan düşen bebeği tutmak

Kahve falında balkondan düşen bebeği tutmak

Kahve falında balkondan düşen bebeği tutmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balkondan düşen bebeği tutmak gördüyseniz:

  • Fazla güzel görünen teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Kahve falında balkondan düşen bebeği tutmak belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında balkondan düşeni tutmak meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan düşen birini tutmak büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında balkondan bebek düştüğünü görmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında balkondan düşen bebeği kurtarmak eski huzurun yeniden sağlanacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin balkondan düştüğünü görmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir bebeğin balkondan düştüğünü görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan bebek düşürmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir