AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkonda banyo yaptığını görmek

Kahve falında balkonda banyo yaptığını görmek

Kahve falında balkonda banyo yaptığını görmek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, yeni iş kollarına girileceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, zor zamanlar yaşanacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine delalettir.

Kahve falında balkonda banyo yaptığını gördüyseniz:

  • Belirsizlikler sizi yavaşlatabilir.

Kahve falında balkonda banyo yaptığını görmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkonda banyo yapmak bunun farkına varacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin balkondan düştüğünü görmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunun balkondan düşmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının balkondan düştüğünü görmek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında yıkılan balkon görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında balkonda sigara içmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında balkondan korkmak zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, işini layığı ile yerine getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir