AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan atladığını görmek

Kahve falında balkondan atladığını görmek

Kahve falında balkondan atladığını görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, nasibin bollaşacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında balkondan atladığını gördüyseniz:

  • Kendinize yatırım yapın.

Kahve falında balkon atlamak elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin balkondan atladığını görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkondan atladığını görmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında balkondan atlamak aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının balkondan atladığını görmek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin balkonundan atlamak hastalanacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının balkondan atladığını görmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, işlerindeki karın artacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin balkondan atladığını görmek başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir