AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıktan korkmak

Kahve falında balıktan korkmak

Kahve falında balıktan korkmak büyük tartışmalar yaşayacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, bol muhabbette kalacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında balıktan korkmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımlar tecrübe kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında köpek balığından korkmak uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yunus balığından korkmak aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balıktan korkmak borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine işarettir.

Kahve falında büyük balıktan korkmak kalp kırıklığı yaşanacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmanından korkmak kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine inanılır.

Kahve falında yüksekten düşmekten korkmak yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına tabir olunur.

Kahve falında sabah ezanından korkmak zorlukların geride kalacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kaçırılmaktan korkmak sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir