AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaçırılmaktan korkmak

Kahve falında kaçırılmaktan korkmak

Kahve falında kaçırılmaktan korkmak ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, lüks, konfor içinde olacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, hayatının güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kaçırılmaktan korkmak gördüyseniz:

  • Karşılanabilir talepleriniz destek bulabilir.

Kahve falında kaçırılmaktan korkmak soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, sözler sarf edeceğine delalet eder.

Kahve falında akrep görüp korkmak huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denize girmekten korkmak bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi görüp korkmak ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında hayvandan korkmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, kısmetli bir işe atılmaya rivayet eder.

Kahve falında eşinden korkmak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, engellerden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz attan korkmak ortaklıklar varsa da bozulacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında birinden korkmak kaçmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir