AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıklı nehir görmek

Kahve falında balıklı nehir görmek

Kahve falında balıklı nehir görmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balıklı nehir gördüyseniz:

  • Ufak girişimler harikalar yaratabilir.

Kahve falında nehirde balık yakalamak mallarının ve parasının bereketinin artacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nehirde balık görmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında nehirde balıklarla yüzmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balıklarla dolu nehir görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına rivayet eder.

Kahve falında nehir balık görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında nehirden balık yakalamak kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nehirden balık tutmak insanlar tarafından ayıplanacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nehir ve balık görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir