AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıklarla dolu nehir görmek

Kahve falında balıklarla dolu nehir görmek

Kahve falında balıklarla dolu nehir görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, kazancının günbegün artacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına yorulur.

Kahve falında balıklarla dolu nehir gördüyseniz:

  • Her şeyi akışa bırakın.

Kahve falında balıklarla dolu nehir görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, hastalıkların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında nehirde balık görmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nehirde balık yakalamak kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında nehir içinde balık görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında nehirden balık yakalamak çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nehirde büyük balık görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine alamet eder.

Kahve falında nehirden balık tutmak dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nehir ve balık görmek işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir