AnaSayfa / Genel / Kahve falında balikli denizde yüzmek

Kahve falında balikli denizde yüzmek

Kahve falında balikli denizde yüzmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, girilen yolda zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balikli denizde yüzmek gördüyseniz:

  • İnsanlar önemsenmedikleri veya önemsenmediklerini sandıkları zaman daha uzun süreli bir hafızaya sahip olabiliyor, hatırlamanızda fayda var.

Kahve falında balikli denizde yüzmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bal içinde yüzmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında balikli havuzda yüzmek maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, maddi zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında karanlık denizde yüzmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında arabayla denizde yüzmek başka kimselere de yardım edeceğine, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında başbakanla denizde yüzmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sığ denizde yüzdüğünü görmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, amaçlarına ulaşmaya işaret etmektedir.

Kahve falında susuz denizde yüzmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir