AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla denizde yüzmek

Kahve falında arabayla denizde yüzmek

Kahve falında arabayla denizde yüzmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, doyasıya sefasını süreceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, tecrübe sahibi olacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına işarettir.

Kahve falında arabayla denizde yüzmek gördüyseniz:

  • İlerlemenizi durdurmak zor görünüyor.

Kahve falında arabayla denizde yüzmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında mavi bir denizde yüzmek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine işaret eder.

Kahve falında kirli denizde yüzmek eve kapanıp, kendine döneceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine tabir olunur.

Kahve falında gece denizde yüzdüğünü görmek şeref ve haysiyetin artacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında derin olmayan denizde yüzmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında denizde kıyafetle yüzmek karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz deniz suyunda yüzmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, parasal anlamda rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında balık olan denizde yüzmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir