AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıklar yakalamak

Kahve falında balıklar yakalamak

Kahve falında balıklar yakalamak şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balıklar yakalamak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı endişeleri, değerleri veya çözüm yollarını paylaşan kişilerle iş birlikleri yapabilir veya iş birlikleri kurabilirsiniz.

Kahve falında yılan balığı yakaladığını görmek çok büyük kazançlar getireceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına rivayet eder.

Kahve falında derede balık yakalamak çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kocaman balık yakalamak sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eliyle büyük balık yakalamak anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında somon balığı yakalamak büyük üzüntülere sebep olacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine yorulur.

Kahve falında kanalda balık yakalamak kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balık sürüsü yakalamak aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına yorulur.

Kahve falında köpek balığını yakalamak kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir