AnaSayfa / Genel / Kahve falında somon balığı yakalamak

Kahve falında somon balığı yakalamak

Kahve falında somon balığı yakalamak sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine delalet eder.

Kahve falında somon balığı yakalamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler söylenenleri veya söz verilen şeyleri tamamen unutmuşçasına hareket edebilirler.

Kahve falında somon balığı yakalamak anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, hayallerinin gerçek olacağına inanılır.

Kahve falında somon balığı yemek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine alamet eder.

Kahve falında somon balığı tutmak üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına inanılır.

Kahve falında somon balık yemek düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında somon balığı görmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında somon rengi elbise giymek her geçen gün sorunların artacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine yorulur.

Kahve falında somon rengi görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, yürek yakan biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında somon renk görmek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir