AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek balığını yakalamak

Kahve falında köpek balığını yakalamak

Kahve falında köpek balığını yakalamak gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , kasasının daha çok para dolacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında köpek balığını yakalamak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız duygusal ilişkilerde şanssızsınız.

Kahve falında yavru köpek balığı yakalamak atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında köpek balık yakalamak yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında köpek balığını yakalamak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına yorulur.

Kahve falında köpek balığı yakalamak herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, karamsar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek balığı yakaladığını görmek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında köpek yakalamak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oltayla köpek yakalamak yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında köpek yavrusu yakalamak daha geniş bir rızık elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir