AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık yutmak

Kahve falında balık yutmak

Kahve falında balık yutmak kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık yutmak gördüyseniz:

  • Provokatif yorumlar veya eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında balık yutmak bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük balık yutmak oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında raptiye yutmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tel yutmak ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göz yutmak uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fare yutmak kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz suyu yutmak ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına yorulur.

Kahve falında erkek menisi yutmak yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir