AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk yakalamaya çalışmak

Kahve falında tavuk yakalamaya çalışmak

Kahve falında tavuk yakalamaya çalışmak ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, büyük bir saygınlık kazanacağına, gerginliğin biteceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine delalet eder.

Kahve falında tavuk yakalamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Kalbinizin sesini dinleyin.

Kahve falında tavuk yakalamaya çalışmak kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında at yakalamaya çalışmak kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin yakalamaya çalışmak işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında yılan yakalamaya çalışmak kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kelebek yakalamaya çalışmak atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı yakalamaya çalışmak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında örümcek yakalamaya çalışmak hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında papağan yakalamaya çalışmak yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir