Kahve falında balık yağdığını görmek

Kahve falında balık yağdığını görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, şeytana uyacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, sorunlarının sona ereceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına inanılır.

Kahve falında balık yağdığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda olumlu ilerleyip ilerlemediğiniz veya imkansız ya da saçma bazı konularda anlaşmaya varıp varmadığınız konusunda kafanızda soru işaretleriniz olabilir.

Kahve falında gökten balık yağdığını görmek işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, mutluluğundan olacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünden balık yağdığını görmek hayatının rast gitmeye başlayacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına inanılır.

Kahve falında balık yağdığını görmek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yağda balık kızartmak herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında büyük dolu yağdığını görmek alım zorluğu yaşamayacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında bardaktan boşanırcasına yağmur yağdığını görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kar yağdığını görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında gökten bir şeyler yağdığını görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir