AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar yağdığını görmek

Kahve falında kar yağdığını görmek

Kahve falında kar yağdığını görmek kazancının eksileceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kar yağdığını gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan plan, anlaşma, düzenleme veya ilişkilerden vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında iri taneli kar yağdığını görmek bol kazanç elde edileceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine yorulur.

Kahve falında hafif kar yağdığını görmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaz mevsiminde kar yağdığını görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak havada kar yağdığını görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, başarının garantileneceğine inanılır.

Kahve falında ormana kar yağdığını görmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine delalettir.

Kahve falında bir anda kar yağdığını görmek kazançlı işlere gireceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yazın ortasında kar yağdığını görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta kar yağdığını görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir