AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık ve yumurta görmek

Kahve falında balık ve yumurta görmek

Kahve falında balık ve yumurta görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, başarısız olacağına işaret eder.

Kahve falında balık ve yumurta gördüyseniz:

  • Bazı konularda yavaşlamanız gerektiğini hissedebilirsiniz.

Kahve falında balık yumurtası görmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine tabir olunur.

Kahve falında akvaryumda balık yumurtası görmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık yumurtası yemek çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yumurtadan balık çıktığını görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yeni yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında balık ve yumurta görmek kötü sözler duyacağına, işinin aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuğun altından yumurta almak aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına alamet eder.

Kahve falında tavuk altında yumurta görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında yumurta tavuk görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir