AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kurbağalar görmek

Kahve falında ölü kurbağalar görmek

Kahve falında ölü kurbağalar görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, maddi açıdan ferahlamaya, onlarla gönül birliği edeceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kurbağalar gördüyseniz:

  • Ulaşmaya çalıştığınız hedefte fark yaratması için kime veya neye güvenebileceğinizi doğru belirlemelisiniz.

Kahve falında ölü kurbağa görmek maddi olarak büyük getirisi olacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kurbağalar görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı kurbağa görmek bir süre bu durumun devam edeceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında eve kurbağa girdiğini görmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında çok büyük kurbağa görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük yeşil kurbağa görmek ağız tadının yerine geleceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına delalettir.

Kahve falında sıçrayan kurbağa görmek zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine işaret eder.

Kahve falında banyoda kurbağa görmek borç batağına düşeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir