AnaSayfa / Genel / Kahve falında zümrüt yeşili görmek

Kahve falında zümrüt yeşili görmek

Kahve falında zümrüt yeşili görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zümrüt yeşili gördüyseniz:

  • Seyahatler veya bazı kişilerle konuşmalar esnasında farklı veya ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında zümrüt yeşili takı görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zümrüt yeşili görmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine inanılır.

Kahve falında yeşil zümrüt kolye görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil zümrüt taşı görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zümrüt yeşili elbise giymek sermayesinin çoğalacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında yeşil zümrüt görmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil zümrüt yüzük görmek daha fazla yakınlaşacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zümrüt yeşili yüzük görmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir