AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil zümrüt yüzük görmek

Kahve falında yeşil zümrüt yüzük görmek

Kahve falında yeşil zümrüt yüzük görmek çok mutlu edeceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil zümrüt yüzük gördüyseniz:

  • Olumsuz düşüncelerden arınmalısınız.

Kahve falında yeşil zümrüt yüzük görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında zümrüt yeşili yüzük görmek yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, maddi gücünün yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında zümrüt yüzük takmak ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına tabir olunur.

Kahve falında zümrüt taşlı yüzük görmek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zümrüt yüzük almak mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına inanılır.

Kahve falında zümrüt yüzük görmek kişinin geri planda kalacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zümrüt taşlı yüzük takmak sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, aklına giren şeytana uyacağına işaret eder.

Kahve falında zümrüt yüzük taktığını görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir