AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil zümrüt taşı görmek

Kahve falında yeşil zümrüt taşı görmek

Kahve falında yeşil zümrüt taşı görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, işlerinin baltalanacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, işlerinin istediği gibi olacağına, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil zümrüt taşı gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızın hoşlanacağınızı düşünerek yaptığı davranışlara ters tepki göstermeyin.

Kahve falında yeşil zümrüt taşı görmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında zümrüt taşlı yüzük takmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında zümrüt taşlı yüzük görmek baht açıklığına ve şansın döneceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında zümrüt taş görmek muradın olacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zümrüt taşı bulmak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına inanılır.

Kahve falında zümrüt taşlı kolye görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zümrüt taşlı küpe görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine inanılır.

Kahve falında zümrüt taşı görmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir