AnaSayfa / Genel / Kahve falında zümrüt taşı görmek

Kahve falında zümrüt taşı görmek

Kahve falında zümrüt taşı görmek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, gelişim içine gireceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zümrüt taşı gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler veya yenilikler sevdiğiniz kişileri memnun edebilir.

Kahve falında zümrüt taşlı yüzük görmek geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zümrüt taşı bulmak insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında zümrüt taşlı kolye görmek yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, mutlu olacağınıza tabir olunur.

Kahve falında zümrüt taşlı yüzük takmak ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil zümrüt taşı görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zümrüt taşı görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, işlerinin düşeceğine inanılır.

Kahve falında zümrüt taş görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında zümrüt taşlı küpe görmek hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir