AnaSayfa / Genel / Kahve falında zümrüt taş görmek

Kahve falında zümrüt taş görmek

Kahve falında zümrüt taş görmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zümrüt taş gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, iş yaşamınızı veya maddi konuları ilgilendiren alanlarda yeni şeyler denemek istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil zümrüt taşı görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine yorulur.

Kahve falında zümrüt taşlı küpe görmek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına delalet eder.

Kahve falında zümrüt taşlı yüzük takmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zümrüt taşlı yüzük görmek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Kahve falında zümrüt taşlı kolye görmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında zümrüt taşı görmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında zümrüt taşı bulmak isteklerini yerine geleceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında zümrüt taş görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir