AnaSayfa / Genel / Kahve falında zorla kapanmak

Kahve falında zorla kapanmak

Kahve falında zorla kapanmak günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, yeni yerler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zorla kapanmak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser veya hayalperest olmak zarar verebilir.

Kahve falında zorla kapanmak büyük üzüntüler yaşayacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin kapandığını görmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, zenginliğe alamet eder.

Kahve falında fare kapanı görmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına yorulur.

Kahve falında işyerinin kapanmasını görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına işarettir.

Kahve falında gözleri kapanmak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine işarettir.

Kahve falında tanıdığın birinin kapandığını görmek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine işarettir.

Kahve falında birini kapanmış görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında kapanmış kadın görmek rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir