AnaSayfa / Genel / Kahve falında zor sınav görmek

Kahve falında zor sınav görmek

Kahve falında zor sınav görmek fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında zor sınav gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmayan bir durumda duygularınızla hareket etmeniz, bir arkadaşlığınıza, aileyi ilgilendiren bir konuya ya da ilerlediğiniz bir alana zarar verebilecek konuşmalara neden olabilir.

Kahve falında zor sınav görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zor sınava girmek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zor bir sınava girmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabıyı zor giymek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğini zor durumda görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına yorulur.

Kahve falında zor nefes almak ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında zorlu yollardan geçmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında merdivenleri zor çıkmak sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir