AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini zor durumda görmek

Kahve falında sevdiğini zor durumda görmek

Kahve falında sevdiğini zor durumda görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini zor durumda gördüyseniz:

  • Harakete geçmeden önce başkalarının görüş açılarını da değerlendirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında sevdiğini zor durumda görmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zor durumda olmak kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin zor durumda olduğunu görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına inanılır.

Kahve falında zor durumda kalmak böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında zor durumdan kurtulmak hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasını zor durumda görmek umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını zor durumda görmek mutlu bir evliliğe, parasız günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini zor durumda görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir