AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüleri ziyaret etmek

Kahve falında ölüleri ziyaret etmek

Kahve falında ölüleri ziyaret etmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüleri ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı işler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında ölüyü ziyaret etmek hayırlı kişiler ile tanışacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ölü ziyaret etmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, çok rahat bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü ziyaretine gitmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında ölü birini ziyaret etmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüleri ziyaret etmek işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında hasta ziyarete gitmek Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabir ziyareti yapmak sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, başarı ve zenginlik getireceğine işaret eder.

Kahve falında hastanede ziyaret görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir