AnaSayfa / Genel / Kahve falında zıplayarak uçmak

Kahve falında zıplayarak uçmak

Kahve falında zıplayarak uçmak buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, yeni mekânlara gireceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, gelirinin eksileceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına delalettir.

Kahve falında zıplayarak uçmak gördüyseniz:

  • Sempatikliğinizi korumalı, politik olmalı, yüzleşilmesi gereken durumlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında zıplayarak uçmak hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında zıplayıp uçmak sözler sarf edeceğine, ev sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında zıplayan beyaz tavşan görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Kahve falında zıplayan maymun görmek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına yorulur.

Kahve falında zıplayarak uçtuğunu görmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, yüksek mertebeye geleceğine işarettir.

Kahve falında denizde zıplayan balık görmek maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zıplayan kaplumbağa görmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine alamet eder.

Kahve falında zıplayan balık görmek eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir