AnaSayfa / Genel / Kahve falında zıplayarak uçtuğunu görmek

Kahve falında zıplayarak uçtuğunu görmek

Kahve falında zıplayarak uçtuğunu görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına yorulur.

Kahve falında zıplayarak uçtuğunu gördüyseniz:

  • Farklı bir alanda maceraya atılmanıza neden olacak beklenmedik fırsatlar ya da olanaklar söz konusu olabilir.

Kahve falında zıplayarak uçtuğunu görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında zıplayarak uçmak evlatların hayırsız çıkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında zıplayıp uçmak fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zıplayan inek görmek yeni bir şehre yerleşileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında zıplayan beyaz tavşan görmek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında zıplayan kedi görmek maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zıplayarak koşmak mülk edinme planlarının ertelenmesine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında zıplayan bebek görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir