AnaSayfa / Genel / Kahve falında zıplayarak kaçmak

Kahve falında zıplayarak kaçmak

Kahve falında zıplayarak kaçmak toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, anne baba duasının alınacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, güzel günlerin sona ereceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında zıplayarak kaçmak gördüyseniz:

  • Belli bir karar vermeniz gerekiyorsa, üzerinde bir süre düşünmeden vermemelisiniz.

Kahve falında zıplayarak kaçmak yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zıplayan top görmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında zıplayarak yükselmek sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında zıplayan köpek görmek kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında zıplayan böcek görmek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zıplayan tavşan görmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zıplayarak uçmak daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında zıplayan beyaz tavşan görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir