AnaSayfa / Genel / Kahve falında zıplayan top görmek

Kahve falında zıplayan top görmek

Kahve falında zıplayan top görmek üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında zıplayan top gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerilimler yaşansa da, kısa sürecek, takılmamalısınız.

Kahve falında zıplayan top görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zıplayan balık görmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, hayırlı kararlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında zıplayan kurbağalar görmek borçlarının kapacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında zıplayan bebek görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zıplayıp düşmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zıplayan kurbağa görmek maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına delalet eder.

Kahve falında zıplayan kertenkele görmek küfürlü söze, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde zıplayan balıklar görmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir