AnaSayfa / Genel / Kahve falında zıplayıp düşmek

Kahve falında zıplayıp düşmek

Kahve falında zıplayıp düşmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında zıplayıp düşmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden nasıl yararlanabileceğinizi fark edebilirsiniz.

Kahve falında zıplayıp düşmek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında zıplayan kurbağalar görmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine inanılır.

Kahve falında zıplayan bebek görmek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zıplayan köpek görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine alamet eder.

Kahve falında zıplayıp uçmak para sıkıntısına düşmeyeceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zıplayan kaplumbağa görmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zıplayarak koşmak kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zıplayan top görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir