AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaca zıplamak

Kahve falında ağaca zıplamak

Kahve falında ağaca zıplamak hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaca zıplamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı hafife almayın.

Kahve falında ağaca zıplamak iş hayatında sorun yaşanacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına işarettir.

Kahve falında çamurda zıplamak sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göğe zıplamak bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok yukarı zıplamak meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın zıpladığını görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, çok mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında tek ayak üstünde zıplamak tüm arzularının yerine geleceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havada zıplamak elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yerden bir yere zıplamak başka alanlara yöneleceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir