AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerini kendin çekmek

Kahve falında dişlerini kendin çekmek

Kahve falında dişlerini kendin çekmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, hakkıyla kazanca, birçok dertle muhatap olacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında dişlerini kendin çekmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sonuç almaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında ön diş çekmek şeytanın aklına uyacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine alamet eder.

Kahve falında azı diş çekmek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında üst diş çekmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının diş çekmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi diş çekmek gözünün de gönlünün de doyacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek diş çekmek bereket ve mutluluk elde edeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine işaret eder.

Kahve falında diş ağrısı çekmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kök diş çekmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir