Kahve falında zeytin suyu görmek

Kahve falında zeytin suyu görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytin suyu gördüyseniz:

  • Elinize umulmadık paralar geçebilir.

Kahve falında suyun içinde zeytin görmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine inanılır.

Kahve falında zeytin suyu içmek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına işaret eder.

Kahve falında zeytin suyu görmek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına yorulur.

Kahve falında küflü zeytin görmek bereketin artacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zeytin ağacı sulamak elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin sulamak kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında yerden zeytin toplamak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, refah içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil zeytin ve siyah zeytin görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir