AnaSayfa / Genel / Kahve falında acı zeytin görmek

Kahve falında acı zeytin görmek

Kahve falında acı zeytin görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, dertleri biteceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında acı zeytin gördüyseniz:

  • Aşırı çalışmak veya arzu ettiğiniz rakamlarda gelir elde edememekse sizi aşağı çekebilir.

Kahve falında acı zeytin görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında acı zeytin yemek istediği herşeye sahip olacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin acı çektiğini görmek rütbe alacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı acı biber toplamak uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına delalettir.

Kahve falında acısız diş çekmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine delalet eder.

Kahve falında acı mantar görmek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına rivayet eder.

Kahve falında acı biber çalmak sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, parasının her zaman bereketli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında acıkan birini görmek beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir